Liten kanel & äppelpaj


Så mycket mysigare att äta portionspajer♡

Ugn: 200 grader

Räcker till 3 portionspajer♡

Degen:
50g smör
1- 2 dl havregryn
1 - 1 1/2 dl vetemjöl
1 ägg
1/2-1 dl socker

Fyllning:
1 äpple
Socker och kanel

•Smält smöret och blanda alla ingredienser till degen.
•Tryck ut den i ett tjockt lager i formerna. (Spara lite av degen till topping.)
• Skär äpplet i småbitar och blanda med kanel och socker.
• Blanda degen du har kvar med havregryn för att få en smuldeg.
• Strö smuldegen över äppelpajerna.
• Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.

Servers nygräddad som den är eller med vaniljsås eller glass♡
Anonym
2014-05-02 @ 14:13:02

Underbart god




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matbloggstoppen
RSS 2.0