Underbar citronfyllning


CitronFyllning till ett lager:

1 ägg 
100g smör
1/2 dl strösocker
1 - 2 ekologiska citroner, saft+skal
1/2 dl vispgrädde
1 st gelatinbland

Gör såhär:

• Lägg gelatinbladet 5 minuter i kallt vatten.
• Smält smöret i en kastrull och rör ner sockret.
• Knäck i ägget och häll i grädden.
• Lägg i gelatinbladet och låt det smälta.
• Till sist pressar du ur citronsaften och blandar i citronskalet.
• Sätt in den i kylskåpet tills fyllningen svalnat och har fått en fast konsistens.
•Klar att använda

♡TIPS: 
Du kan lätt byta ut citronen mot något annat och experimentera med smakerna.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matbloggstoppen
RSS 2.0